Una diputada valenciana d'Unides Podem es desmaia en plena votació al Congrés

L'incident ha obligat a interrompre momentàniament el ple, que s'ha pogut reprendre deu minuts després que els serveis mèdics hagen atés la parlamentària

Moment en què el personal sanitari ha entrat en l'hemicicle del Congrés
Moment en què el personal sanitari ha entrat en l'hemicicle del Congrés / À Punt NTC

Sessió accidentada aquest dijous al Congrés. La diputada d'Unides Podem per Castelló Marisa Saavedra ha patit un desmai durant una de les votacions que ha acollit el parlament, un ensurt que ha obligat a la presidenta de la cambra, Meritxell Batet, a interrompre momentàniament el ple perquè l'atenguera personal sanitari. 

La parlamentària es recupera en dependències del Congrés després d'haver perdut la consciència durant uns segons i caure a terra prop de l'escó. Saavedra s'ha sentit indisposada de sobte durant la votació de les esmenes a la nova llei de serveis d'atenció a la clientela. En un principi l'ha ajudada la seua companya d'escó, la diputada Roser Maestro, que la ventava per a veure si es recuperava. Però finalment s'ha desmaiat i Batet ha ordenat un recés d'uns minuts. 

Afortunadament, l'incident ha quedat en només una anècdota, però ha retardat els horaris previstos en el plenari. La sessió s'ha représ passats deu minuts amb total normalitat.

També et pot interessar

stats