Una denúncia d’Els Verds paralitza els pressupostos de Torrevella

El consistori demandarà el regidor denunciant perquè pague de la seua butxaca les conseqüències d'este ajornament

Una denúncia d’Els Verds paralitza els pressupostos de Torrevella
Una denúncia d’Els Verds paralitza els pressupostos de Torrevella

El ple de l'Ajuntament de Torrevella en què aquest dilluns havia d'aprovar-se el pressupost municipal ha quedat suspés per una denúncia del grup d’Els Verds que considera s'ha vulnerat el dret d'accés a la informació de la ciutadania que el jutjat va acceptar.

El PP, que governa la ciutat amb majoria absoluta, ha anunciat que demandarà el regidor d'Els Verds, Ismael Muñoz, perquè pague de la seua butxaca les pèrdues derivades de no tindre aprovat el pressupost de 2020. L'equip de govern assegura que quatre informes avalen que s’hi va actuar correctament.

El pressupost de Torrevella ascendeix a 117 milions d'euros i part d'eixos diners, segons el consistori, estan destinats a cobrir contractes vinculats a la

Covid-19 a més dels compromisos amb proveïdors. Altres actuacions que queden a l'espera de l’aprovació del pressupost són l’ampliació de la plantilla de la Policia Local, els reforços de personal en Benestar Social i un programa d'inversions de dotze milions d'euros amb un impacte de mil llocs de treball a la ciutat del Baix Segura.

El consistori ha presentat un escrit d’al·legacions al jutjat d'Elx perquè aquests arguments siguen admesos i es desestime la pretensió del regidor d’Els Verds.

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, ha anunciat que només s'alce la mesura dictada pels jutjats es convocarà un ple d'urgència per a continuar avant amb l'aprovació dels comptes públics.

També et pot interessar

stats