Una delegació valenciana amb 15 diputats i diputades defendrà en el Congrés la reforma de l'Estatut

La representació guarda la mateixa proporcionalitat que la plasmada en les comissions de les Corts.

Una delegació valenciana amb 15 diputats i diputades defendrà en el Congrés la reforma de l\'Estatut
Una delegació valenciana amb 15 diputats i diputades defendrà en el Congrés la reforma de l'Estatut

Els partits valencians amb representació en les Corts han fet públics els membres de la delegació que s'encarregarà de defendre en el Congrés la reforma de l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana. Així, com es va acordar en la junta de portaveus de les Corts, els 15 representants guarden la mateixa proporcionalitat en la delegació que la plasmada en les comissions del parlament valencià. 

En representació del Partit Popular, els 5 diputats que aniran a Madrid són Jorge Bellver, Alejandro Font de Mora, Rubén Ibáñez, María José Ferrer Sansegundo i Alfredo Castelló. Pel PSPV, Manuel Mata, Rosa Peris i Alfred Boix. Els membres de Compromís que defendran en el Congrés que la inversió estatal estiga blindada i corresponga al pes poblacional seran el seu síndic, Fran Ferri, Mònica Álvaro i Mireia Mollà. Podem hi envia el seu secretari general, Antonio Estañ, i Fabiola Meco. En representació de Ciutadans hi aniran la síndica del grup en les Corts, Mari Carmen Sánchez, i el diputat Juan Córdoba. 

Aquest dilluns acabava el termini per a designar els diputats que integraran la delegació, la qual serà votada i ratificada en el ple de les Corts el 24 i 25 d'octubre.

També et pot interessar

stats