Una cadena humana reivindicarà un finançament just

La comissió commemora els dos anys de la manifestació multitudinària.

Una cadena humana reivindicarà un finançament just
Una cadena humana reivindicarà un finançament just

La comissió Per un Finançament Just commemorarà el segon aniversari amb una cadena humana entre la delegació del govern espanyol i les Torres de Serrans el divendres 22 de novembre 

Així vol recordar al manifestació del 18 de novembre del 2017, que va mobilitzar milers de persones a València en demanda d'un finançament més just, la condonació del deute històric i inversions proporcionals al pes de la població. Segons explica la comissió en un comunicat, aquesta manifestació "transversal"  "va posar el problema valencià en primer lloc de l'agenda política estatal".

Per un Finançament Just és un grup heterogeni d'associacions, sindicats i formacions polítiques en representació de la societat valenciana. En formen part CCOO PV i UGT-PV, la patronal CEV i els partits PSPV, Compromís, Podem i Ciutadans.

Amb la nova cadena humana, la comissió vol recordar "al futur govern" la urgència d'atendre aquestes reivindicacions i de comprometre tots els grups de les Corts que els donen prioritat en la nova legislatura.

L'acció començarà simbòlicament a la Delegació de Govern i es desplegarà fins a les Torres de Serrans, on va acabar la manifestació del 2017, amb la participació dels principals representants de les entitats convocants. L'acte conclourà amb la lectura del manifest a la plaça dels Furs de València.

També et pot interessar

stats