Un vídeo anònim calfa l'ambient davant de la recta final de les primàries del PP

La gravació mostra imatges d'alguns moments de la trajectòria de Soraya Saenz de Santamaría i dels seus principals suports.

Un vídeo anònim calfa l\'ambient davant de la recta final de les primàries del PP

Cuéntame como vais a renovarnos és el títol d'un vídeo anònim que inicialment es va difondre a través dels grups interns de whatsapp del PP, però que ja ha transcendit a les xarxes socials. Mostra imatges de la trajectòria política de Soraya Saenz de Santamaría i d'alguns dels seus principals suports, com ara Javier Arenas, Celia Villalobos i Cristóbal Montoro, i ironitza sobre la renovació que aquests noms tan veterans poden significar per al partit. 

Encara que es desconeix l'autoria del vídeo, les acusacions encreuades ja s'han produït: el director de campanya de Sáenz de Santamaría, José Luis Ayllón, ha criticat la difusió del muntatge i ha insinuat que pot ser fruit del nerviosisme dels perdedors. Per la seua banda, fonts de l'equip de Casado han negat l'autoria i han recordat que els seus vídeos sempre els pengen en les comptes oficials. 

La direcció del PP ha manifestat el malestar per la tensió que la difusió de vídeos com aquest afegeixen a la batalla pel lideratge del Partit Popular, que es decidirà en el Congrés Extraordinari dels dies 20 i 21 de juliol.

També et pot interessar

stats