Un regidor socialista de Vinaròs regala vísceres d’animal a una sòcia de govern per l’amic invisible

Anna Fibla, de Totes i Tots Som Vinaròs (TSV), ha indicat que abandonaran el govern si el PSPV no cessa el regidor José Chaler

L'edil de TSV a Vinarós, Anna Fibla, durant la roda de premsa en què ha demanat el cessament de José Chaler
L'edil de TSV a Vinaròs, Anna Fibla, durant la roda de premsa en què ha demanat el cessament de José Chaler / Europa Press

El joc de l’amic invisible, típic del Nadal, ha obert una crisi en l’equip de govern de Vinaròs perquè una de les regidores de Tots Som Vinarós, Anna Fibla, ha rebut de part de l’edil José Chaler, del PSPV, un regal que l’ha feta sentir ‘atacada’: una caixa amb ulls i visceres de corder.

TSV ha exigit a l’alcalde del municipi, Guillem Alsina, la destitució de Chaler, edil d’urbanisme, del seu càrrec com a molt tard aquest Nadal. 

TSV pretén continuar en l'equip de govern perquè pensen que ho estan fent bé, assegura Fibla, però adverteix que només ho faran si Chaler hi deixa les seues responsabilitats perquè “el xiclet, de tant d'estirar-lo, es trenca”. A més, denuncia que la coalició d’aquests dos últims anys ha sigut “molt difícil” perquè “l'entesa en el govern no ha sigut massa bona; moltes vegades hi ha hagut manipulacions, no ens han donat la informació que ens pertany pel que hem treballat, no se'ns informava dels fets que passaven a l'Ajuntament..", ha enumerat.

Aquest dimarts, Fibla es va endur una sorpresa gens agradable quan, en obrir el seu regal de l’amic invisible es va trobar una caixa transparent amb “15 o 16 ulls de corder, un cap degollat i bosses amb vísceres de corder també, plenes de sang”, explica l’edil de TSV. Un regal que va fer riure l’alcalde i diversos edils socialistes, afirma.

Tot plegat la va fer sentir “molt atacada i en una situació que no li desitja a ningú”, ha declarat Fibla, que considera els fets com “una conducta totalment intolerable, un atac a TSV i a totes les persones que els han votat”.

També ha denunciat que en aquests dos anys i mig els "atacs" des del mateix equip de govern han sigut "continus, maliciosos i continuats en el temps" i els ha acusat de buscar "de manera intencionada i reiterada l'eliminació de tota la labor que fem des de TSV".

Els altres edils de TSV van rebre regals "normals", igual que el que li va regalar Fibla a l'edil socialista que li va tocar en el sorteig del amic invisible.

Per la seua part, la diputada nacional de Podem per la província de Castelló, Marisa Saavedra, ha condemnat els fets, que ha qualificat com "un menyspreu, una humiliació, és d'alguna manera un maltractament i sent socis de l'equip de govern, és una agressió i a una dona". "A més ha sigut preparat en temps, aquesta persona s'ho ha passat molt bé preparant una cosa tan macabra", ha criticat.

També et pot interessar

stats