Un regidor d’Elx nega haver mantingut relacions sexuals davall d'un pas de Setmana Santa

L'edil del PP, José Navarro, que accepta haver acudit "sota els efectes de l'alcohol" a l'església, defén que es tracta d'un "rumor malintencionat"

Pas del Santíssim Crist de la Columna
Pas del Santíssim Crist de la Columna / Germandat de la Flagel·lació i Glòria d'Elx
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
10 d'abril 2024 - 15:17 Actualitzat: 10 d'abril 2024 - 18:36

José Navarro, regidor de Recursos Humans, Innovació i Esports de l'Ajuntament d'Elx (Baix Vinalopó), ha fet un comunicat aquest dimecres en què nega haver mantingut “cap acte d'índole sexual” amb una dona baix d'un pas de Setmana Santa. L'escrit del polític arriba després que diversos mitjans s'hagen fet ressò d'allò que defén que és un "rumor malintencionat".

L'edil del PP assegura que ha interposat una denúncia contra aquelles persones que hagen difós aquest relat i ha remarcat que "no existeix cap prova, ni cap denúncia" contra ell. Navarro, membre de la il·licitana Germandat de la Flagel·lació i la Glòria, ha demanat perdó pel seu comportament "fora de lloc" dins del temple, que explica per acudir després d'un sopar de celebració i "sota els efectes de l'alcohol".

El regidor s'ha donat de baixa de la confraria "per a no tacar el seu nom" i ha desvinculat "totalment" el seu comportament de l'equip de govern municipal. L'alcalde d'Elx, Pablo Ruz, ha reprovat i censurat el comportament de Navarro i l'ha demanat que es disculpara amb el retor, segons ha explicat l'edil en el comunicat.

El PSPV-PSOE demana que deixe l'acta de regidor 

De vesprada, els socialistes il·licitans han demanat a través d'un comunicat que el regidor deixe l'acta per aquests fets que qualifica de "molt greus". I si no ho fa, agreguen, hauria de ser l'alcalde d'Elx, Pablo Ruz, qui "el destituïsca i li retire les competències perquè no es poden consentir aquest tipus de fets".

El Grup Socialista, a més, remarca que "aquests fets admesos pel regidor, anar begut a l'església i no tindre un comportament adequat en aquest sentit i totes les publicacions i comentaris que han corregut pels diferents canals de comunicació durant prop de tres setmanes, han donat lloc a una imatge negativa i roïna de la nostra ciutat i la nostra Setmana Santa que no es pot consentir".

Per això demanen explicacions a Ruz, i a la portaveu de Vox, Aurora Rodil. "No poden mirar cap a un altre costat i negar l'evidència", remarquen. 

També et pot interessar

stats