Un programa pilot connectarà parcs industrials amb València mitjançant llançadores

El projecte planteja donar servei a 34.500 usuaris per a potenciar la mobilitat sostenible.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que es posarà en marxa un programa pilot de llançadores per a connectar València amb els parcs industrials més importants de l'àrea metropolitana
El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que es posarà en marxa un programa pilot de llançadores per a connectar València amb els parcs industrials més importants de l'àrea metropolitana / Europa Press.

La Generalitat posarà en marxa en 2020 un programa pilot de llançadores de transport interurbà per a connectar València amb els parcs industrials més importants de l'àrea metropolitana, segons ha avançat aquest dimecres el president del Consell, Ximo Puig.

El pla planteja donar servei a 34.500 usuaris per a potenciar la mobilitat sostenible i "facilitar la mobilitat dels treballadors" que, fins ara, estaven obligats a fer-ho en vehicle privat. Aquest projecte pilot, amb una durada prevista de 12 mesos, permetrà obtindre dades sobre la demanda del servei per a la futura implantació definitiva. A més, posteriorment està previst estendre'l a altres àrees del territori valencià.

En aquesta fase inicial, els parcs industrials que s'inclouran, després de treballar conjuntament amb les direccions dels polígons, són el Parc Tecnològic de València, el de l'Andana, el de Font del Gerro, Tàctica, el de la Reva, el de l'Oliveral i el d'Almussafes.

També et pot interessar

stats