Un nou informe mèdic conclou que Zaplana no corre perill a la presó

L’examen mèdic va ser autoritzat per l'Audiència Provincial de València a petició de la defensa de Zaplana.

Zaplana està ingressat en presó preventiva des del mes de maig passat
Zaplana està ingressat en presó preventiva des del mes de maig passat / Morell (Efe)

Un altre informe mèdic a què ha sigut sotmés l’expresident de la Generalitat, Eduardo Zaplana, conclou que el seu estat de salut no corre perill al centre penitenciari de Picassent.

Zaplana està ingressat en presó preventiva des del mes de maig passat per la seua presumpta implicació en delictes de suborn, blanqueig de capitals, malversació i prevaricació.

Segons ha publicat aquest dijous el diari digital Valenciaplaza, dos metges forenses han acudit al centre hospitalari La Fe de València, on es tracta l’expresident de la Generalitat, per analitzar els resultats de les proves que cada 15 dies se li fan.

Aquest nou examen mèdic va ser autoritzat per l'Audiència Provincial de València a petició de la defensa de Zaplana i afirma que la salut del també exministre no corre perill a la presó de Picassent.

Eduardo Zaplana pateix leucèmia des del 2015, any en què es va sotmetre a un trasplantament de medul·la, i la seua defensa argumenta que corre el risc de patir una infecció greu amb risc vital mentre continue a la presó.

També et pot interessar

stats