Un jutjat sol·licita els contractes de Cultura Festiva realitzats per Fuset des de 2016

La investigació s'obri després de la denúncia presentada per l'exassessor del Partit Popular, Luis Salom.

Imatge d'arxiu del regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset
Imatge d'arxiu del regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset

El jutjat d'instrucció número 2 de València ha sol·licitat a l'Ajuntament de València que li indique la quantia de contractes menors i per concurs públic adjudicats entre gener de 2016 i maig de 2018 pel Servei de Cultura Festiva, que dirigeix Pere Fuset.

El jutjat també demana en l'acte que li remeta còpia de tots els informes en els quals s'haguera realitzat "observació complementària" per entendre que podria haver-hi un fraccionament de contractes, i "fiscalització de conformitat" per excés del límit de contractes menors en aquest mateix període.

Així mateix, reclama que s'informe sobre el nombre de contractes menors subscrits amb les empreses Regesmit, Mathena Producciones, Espectáculos AMB Producciones SL i Enmovyment.

El jutjat investiga al regidor per suposat fraccionament de contractes després d'una denúncia presentada per l'exassessor del Partit Popular (PP) Luis Salom. 

Per la seua banda, fonts de la delegació de Cultura Festiva han informat que la denúncia presentada contra Pere Fuset és "una estratègia del PP per a intentar que tot el món siga igual que ells".

Les mateixes fonts han recordat que els jutges han anat "arxivant una a una" totes les denúncies presentades contra l'edil de Compromís, i han assenyalat que les empreses de les quals sol·liciten informació "han treballat històricament amb governs del PP".

També et pot interessar

stats