El TSJ denega suspendre el toc de queda, vigent fins dimarts

Considera la mesura proporcionada i justificada en relació amb la decisió del Suprem sobre Balears 

Imatge d'arxiu de l'ambient nocturn al barri del Carme, a València
Imatge d'arxiu de l'ambient nocturn al barri del Carme, a València

La secció quarta de la sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ha denegat la suspensió cautelar de les restriccions a la mobilitat nocturna i a les reunions socials que estan en vigor fins dimarts que ve, 7 de juny.

El TSJ considera que tant la resolució de la Conselleria de Sanitat Universal del 19 de maig com l'acte judicial de la mateixa sala que va autoritzar aquestes mesures compleixen l'exigència de justificació sobre la proporcionalitat que estableix la sentència dictada dijous pel Tribunal Suprem en relació a les mesures adoptades pel govern de les Illes Balears.

La secció quarta del contenciós administratiu denega per tant la mesura cautelar sol·licitada en un recurs per a la protecció de drets fonamentals per un diputat autonòmic de Vox.

“No sols no apreciem que el nostre acte estiga en contradicció amb la doctrina que resulta de la sentència del Tribunal Suprem, sinó que -per tant- la mateixa tampoc pot entendre's que incidisca positivament en la pretensió continguda en la sol·licitud de mesura cautelar que ara resolem”, recull l'acte, que compta amb el vot particular discrepant d'un magistrat.

També et pot interessar

stats