Troben mort el regidor de Villagordo del Cabriel que va presentar una moció de censura fa uns dies

La Guàrdia Civil estudia la hipòtesi que l’exregidor socialista s’haja suïcidat.

Imatge aèria de Villargordo del Cabriel
Imatge aèria de Villargordo del Cabriel / Ajuntament de Villargordo del Cabriel

La Guàrdia Civil investiga la mort de l'extinent d'alcalde de Villargordo del Cabriel (Plana d'Utiel-Requena), Juan Carlos Martínez, a qui han trobat mort aquest dijous als voltants de la localitat. Es dona la circumstància que Martínez, del PSPV, va presentar una moció de censura amb el PP fa uns dies.

La principal hipòtesi amb què treballen els investigadors és que siga un suïcidi. Juan Carlos Martínez era l'únic regidor que quedava en la corporació dels dos que va obtindre el PSPV en les últimes eleccions –l'altra regidora se'n va passar als no adscrits fa tres setmanes–, però la direcció del partit el va apartar del grup municipal després de presentar una moció de censura a l'alcaldessa Carmen Suárez, de Som Villargordo, amb el suport de tres regidors del PP.

Aquesta moció de censura no es tramitarà, segons va explicar l'alcaldessa, perquè requeriria una majoria més àmplia, ja que el regidor que la promovia formava part de l’equip de govern. Per a prosperar la moció caldria el suport de cinc dels set regidors de la corporació: dos de Som, dos exsocialistes que formaven part dels no adscrits i tres del PP.

Després de conéixer la moció que Martínez havia presentat contra ella, l’alcaldessa va retirar-li les competències per “posar el seu vot al servei de l'oposició i atribuir-se uns drets polítics amb els respectius avantatges econòmics vinculats al càrrec”.

Juan Carlos Martínez va justificar la necessitat del canvi de govern local en “la deterioració de la situació política, el desgovern municipal i la falta de concreció per a fer un projecte viable i de futur”.

El PSPV lamenta la pèrdua

El PSPV-PSOE ha lamentat la defunció de Juan Carlos Martínez, “que durant anys ha representat el Partit Socialista i ha treballat per materialitzar les polítiques

progressistes en benefici de la ciutadania”.

Els socialistes han afirmat que “la família socialista està de dol” per la pèrdua de Martínez, i han traslladat el condol als amics i familiars del regidor.

També et pot interessar

stats