El Tribunal Suprem no investigarà Pablo Casado pel seu màster

El Suprem ha assenyalat que no descarta que s'haguera pogut produir "un tracte de favor a l'aforat".

El president del PP durant un acte a Andalusia
El president del PP durant un acte a Andalusia / Carrasco Ragel (Efe)

El Tribunal Suprem ha assumit el criteri del fiscal i ha rebutjat investigar el líder del Partit Popular, Pablo Casado, per les suposades irregularitats en el màster que va cursar a la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid. Tot i això, ha indicat que no es descarta que s'haguera pogut produir "un tracte de favor a l'aforat", però ha matisat que aquesta fet mereix "un altre tipus de consideracions alienes al dret penal".

La sala d'admissions de l'alt tribunal admet íntegrament la tesi de la fiscalia i no aprecia l'existència d'indicis de delicte en Casado, ni tampoc que hi haguera "un acord previ o simultani" amb el responsable del màster, Enrique Álvarez Conde.

Carmen Rodríguez, la magistrada encarregada d'investigar el màster de Pablo Casado a la Universitat Rey Juan Carlos, va imputar per prevaricació administrativa tres companyes de promoció que suposadament van obtindre el diploma en les mateixes condicions que el líder del PP, és a dir, sense assistir a classe o amb moltes assignatures convalidades.

També et pot interessar

stats