El Tribunal de Comptes investigarà el frau de l'EMT de València

Ho fa arran d'una denúncia presentada pel Grup Municipal de Ciutadans.

El Tribunal de Comptes investigarà el frau de l\'EMT de València
El Tribunal de Comptes investigarà el frau de l'EMT de València

El Tribunal de Comptes obrirà una investigació sobre la responsabilitat comptable dels gestors de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València pel frau de 4 milions d'euros, arran d'una denúncia presentada pel Grup Municipal de Ciutadans.

El tribunal assenyala en el seu escrit, que data del 24 d'octubre, que la denúncia ha sigut traslladada a la secció d'enjudiciament, perquè, una vegada siga nomenat el delegat instructor, es duga a terme la corresponent investigació.

El portaveu municipal de Ciutadans, Fernando Giner, ha qualificat de fonamental que el Tribunal de Comptes resolga "si existeix responsabilitat comptable per part dels gestors de l’EMT". A més, ha recordat que les auditories de l'EMT van revelar "nombroses fallades de gestió de l'organisme".

Giner ha lamentat que malgrat això, el regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, i els directius de l'empresa "van continuar amb la seua gestió completament absurda i irresponsable que va desembocar en el robatori de quatre milions de diners públics".

També et pot interessar

stats