Trias acusa el PSOE d'estar "darrere" del colp d'estat del 23F

"Va haver-hi un colp d'estat el 23F. Ningú es pot creure que això va ser un colp d'estat del senyor Tejero. Potser encara hi ha alguns innocents que es creuen això", ha destacat el líder de TriasxBCN

El regidor de Trias per Barcelona, Xavier Trias, intervé en el ple d'investidura de l'Ajuntament de Barcelona, que va fer alcalde al candidat del PSC, Jaume Collboni.
El regidor de Trias per Barcelona, Xavier Trias, en una imatge d'arxiu / Lorena Sopena (Europa Press)

El líder de TriasxBCN, Xavier Trias, ha acusat aquest dilluns el PSOE d'estar "darrere" del colp d'estat del 23 de febrer del 1981 per a frenar el desenvolupament autonòmic.

"Va haver-hi un colp d'estat el 23F. Ningú es pot creure que això va ser un colp d'estat del senyor Tejero. Potser encara hi ha alguns innocents que es creuen això", ha destacat en una entrevista a Ser Catalunya.

En preguntar-li si creu que el rei estava darrere del colp d'estat, Trias ha assegurat que els socialistes estaven "darrere" del 23F. "Es va acabar el 23F, es va canviar el govern, i què és el primer que va fer el PSOE? La Loapa", ha retret, en referència a llei orgànica d'harmonització del procés autonòmic (Loapa).

El dirigent de Junts ha donat per fet que criticaran les seues declaracions i les atribuiran al fet de ser major.

També et pot interessar

stats