Tres candidatures de Podem per a governar l’Ajuntament de València

Els candidats a les primàries del partit són María Oliver, Berto Jaramillo i Francisco Rozalén.

La portaveu de València en Comú en el consistori, María Oliver. Europa Press
La portaveu de València en Comú en el consistori, María Oliver. Europa Press

Tres candidats concorreran a les primàries de Podem per a conformar la llista de la formació per a les eleccions a l’Ajuntament de València en 2019.

S’han presentat les candidatures Cuidem València, que encapçala la portaveu de València en Comú en el consistori, María Oliver; Juntes Podem, encapçalada pel regidor de la mateixa formació en l’Ajuntament, Berto Jaramillo, i Fent Camí, liderada per Francisco Rozalén.

La portaveu de València en Comú en el consistori ha presentat aquest dilluns les línies mestres de Cuidem València. Oliver ha assegurat que aspira a duplicar els tres regidors de la formació morada per a poder tenir més poder de decisió en el consistori i consolidar un model de ciutat progressista.

D'altra banda, Juntes Podem està encapçalada per Berto Jaramillo, qui ja es va presentar amb aquest mateix lema per a dirigir el partit en la ciutat.

Pel que respecta a Fent Camí, es presenta com una candidatura “plural, àmplia i diversa” de persones que inicialment no formaven part de cap llista, però amb unes voluntats “clares i compartides” d'escoltar i ser conscients de la realitat social de València.

Del 20 al 25 de novembre la militància triarà la llista que concorrerà a les eleccions municipals del 2019.

També et pot interessar

stats