Tres alcaldes de la Ribera Baixa se sumen a les crítiques de Gent de Compromís

Deixaran de pagar les quotes com a militants i passaran a ser simpatitzants fins que no es resolga el conflicte.

VÍDEO | Tres alcaldes de la Ribera Baixa se sumen a les crítiques de Gent de Compromís

Tres alcaldes de la Ribera Baixa, entre els quals el d’Alzira, Diego Gómez, han signat un comunicat en el qual asseguren que no es tenen en compte les decisions de Gent de Compromís, una de les branques de la coalició, junt amb el Bloc i Iniciativa. Per això, aquest col·lectiu ha decidit cessar tota la seua activitat temporalment. 

Consideren que no se’ls escolta a l’hora de prendre decisions importants, com ara l’elecció del diputat de la seua circumscripció. “Nosaltres estem súper a gust en Compromís i recolzem el projecte al 100%. Però jo crec que les formes es deuen cuidar”, ha apuntat Òscar Noguera, alcalde de Vilanova de Castelló. 

Per la seua banda, Gómez ha expressat que volen que es deixen de banda les sigles dins la coalició. “Intentarem anar a un consell nacional per a aclarir quin és el full de ruta per a superar l’estratificació que suposa tindre Bloc, iniciativa, Els Verds, Gent de Compromís… Aglutinar i construir el mur de contenció que necessita aquest país”, ha manifestat el regidor la major ciutat governada per Compromís després de València. També han avançat que deixaran de pagar les quotes com a militants i passaran a ser simpatitzants fins que no es resolga el conflicte, que va dur, dilluns passat, a dissoldre el col·lectiu.

Ribó considera les crítiques “totalment exagerades”

L’alcalde de València, Joan Ribó, va considerar aquest dimarts “totalment exagerades les crítiques” per falta de democràcia interna,  i va assenyalar que les persones que formen part de la coalició sense pertànyer al Bloc, Iniciativa o Els Verds no poden “tindre els mateixos drets que els afiliats” a un d’aquests tres partits. 

També et pot interessar

stats