Tots els ministres integraran la comissió que revisarà les subvencions de la Unió Europea

Sánchez ha reconsiderat la seua posició inicial, que no incloïa Pablo Iglesias.

El Consell de ministres, amb Sánchez i Iglesias al centre de la taula, en la reunió que ha mantingut aquest dimarts
El Consell de ministres, amb Sánchez i Iglesias al centre de la taula, en la reunió que ha mantingut aquest dimarts / Borja Puig de la Bellacasa (Efe)

Tots els ministres integraran finalment la comissió que revisarà les subvencions de la Unió Europea. El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha reconsiderat la seua posició inicial, que contemplava únicament la integració d’onze ministres, entre els quals no estava el vicepresident segon, Pablo Iglesias.

La ministra portaveu, María Jesús Montero, ha anunciat la nova decisió després del Consell de Ministres d’aquest dimarts, encara que no ha concretat si aquest canvi s’ha produït abans o després que Iglesias li transmetera a Sánchez el seu malestar perquè havia quedat fora de la comissió.

"El president ja havia decidit fa uns dies que en lloc d'abordar-se en una comissió interministerial l'àmbit natural estiguera a l'entorn del Consell de Ministres", ha declarat Montero. La comissió que supervisarà els fons europeus es crearà mitjançant un decret llei, del qual s'ha conegut un esborrany aquest dimarts.

També et pot interessar

stats