Toni Cantó es presentarà a les primàries de Ciutadans a la Comunitat Valenciana

Rivera perfila Ciutadans com l'alternativa per a obtindre una "Espanya diferent"

Toni Cantó
Toni Cantó / Twitter de Ciutadans

El diputat de Ciutadans Toni Cantó ha anunciat, aquest diumenge, que es presentarà a les primàries del partit a la Comunitat Valenciana per a encapçalar-lo en les eleccions autonòmiques del 26 de maig. 

Cantó participa a València en l'acte que ha organitzat la plataforma Espanya Ciutadana. En el discurs ha afirmat que la ciutadania valenciana "no ha de triar entre la corrupció del PP i el pancatalanisme del PSOE i Compromís. Al maig els desallotjarem de la Generalitat Valenciana en les urnes". 

Rivera perfila Ciutadans com l'alternativa per a obtindre una "Espanya diferent"

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha assegurat que a cada minut del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a La Moncloa, sense convocar eleccions, els espanyols el coneixen més, i ha afegit que els ciutadans estan anotant "la matrícula" a tots els polítics. 

Rivera ha demanat paciència amb Sánchez per no convocar eleccions i l'ha acusat de tindre "unes tisores gegants" amb què "tallar ponts" per a tornar a l'Espanya "dels rojos i dels blaus". I per a fer-li front, el líder de Ciutadans ha explicat que el seu partit aglutina "els arquitectes dels ponts" per a acollir aquells que estan "descontents i els qui estan contents amb el nostre projecte", amb la finalitat de posar fi al sanchisme en les urnes. 

També et pot interessar

stats