Aquest contingut ja no està disponible per veure.

Toni Cantó: “El govern valencià no s’està preparant bé per al coronavirus”

23 min.

El síndic de Ciutadans, Toni Cantó, ha dit en Les notícies del matí que manca transparència i previsió per part del govern valencià per a fer front al coronavirus. També ha fet referència a les Falles: “Caldria controlar els turistes que venen de països de risc, i no s’està fent”. Així mateix, davant la previsió d’un augment dels contagis, Cantó pensa que no s’estan prenent les mesures adients. “El govern valencià no s’està preparant bé per al coronavirus”.

Cantó també ha fet referència a les primàries del seu partit, que ha guanyat Inés Arrimadas. Ha mostrat satisfacció pel resultat i s’ha mostrat optimista sobre el futur de la formació. “Era el resultat desitjat. Cap persona com Inés per a comandar Ciutadans; és una dona amb un gran coneixement del partit”, ha assegurat. Cantó creu que, malgrat els resultats electorals, en alguns territoris continuen sent forts i ha defés “el centre polític” com la “millor via per a Espanya”.

Així mateix, el síndic de Ciutadans s’ha mostrat crític, tant amb el govern de Ximo Puig com amb el de Pedro Sánchez. “Malauradament sembla que ens queda 'sanchisme' i tripartit per a alguns anys”, ha afirmat. Així mateix, ha assenyalat que el PSPV “aplaudeix de manera entusiasta Marzà, Oltra i Podem, fins i tot quan insulten”. I ha conclòs: “En l’àmbit nacional em sembla vergonyós, hi ha un govern central que està més ocupat de la propaganda que de controlar els efectes de la malaltia”.

Contingut no disponible
stats