Suspeses les paelles universitàries a la Punta

Segons els tècnics de l'Ajuntament de València, la documentació entregada per l'empresa organizadora no compleix els requisits necessaris.

Els treballs de preparació del macrofestival universitari ja estaven en marxa | ÀP
Els treballs de preparació del macrofestival universitari ja estaven en marxa | ÀP

El festival de paelles universitàries que Montcada no va voler acollir, tampoc es farà a la pedania de la Punta de València. Segons els tècnics de l'Ajuntament de València, la documentació entregada per l'empresa organizadora no compleix els requisits necessaris.  Així mateix, responsabilitza a aquesta empresa de les entrades que ja s'han venut.

Hores abans, declaracions de l'alcalde de València han avançat que finalment es suspendrien. Joan Ribó, havia assenyalat que tenia "poques esperances" que l'Ajuntament de la ciutat autoritzara el festival de paelles universitàries 2019, previst per a aquest divendres, a la Punta. Assenyalava que els informes del consistori no eren positius i no es mostrava massa optimista respecte al fet que l'Ajuntament l'autoritzara, segons havia dit.

Així s'havia pronunciat el primer edil de la ciutat en ser preguntat per l'opinió dels veïns del barri. Aquest dimecres l'associació La Unió de la Punta va presentar una denúncia en el jutjat d'instrucció número 13 on demanaven la paralització "urgent" de les paelles, perquè creuen que amb una afluència d'unes 25.000 persones s'impedirà l'accés i mobilitat dels veïns de la pedania, en un espai "sensible, d'horta protegida, en la qual resideix molta gent anciana que viu sola".

"Més de 20.000 entrades venudes"

En aquest sentit, Ribó ha destacat que el consistori "no ha autoritzat un esdeveniment allí", sinó que està estudiant l'autorització del festival. "Atés que Montcada va decidir no autoritzar-lo i que hi havia venudes més de 20.000 entrades, i volíem veure si era possible", ha apuntat.

No obstant això, el primer edil ha sostingut que "en aquest moment" té "poques esperances que es puga autoritzar", ja que els informes de l'Ajuntament "no són positius", ni per la part urbanística ni per altres temes des del punt de vista d'activitats.

Ribó: "No soc massa optimista"

"En aquest moment no puc dir si s'autoritzarà o no, però no soc massa optimista respecte al fet que l'Ajuntament l'autoritze", ha ressaltat Ribó, que ha afegit que la decisió se sabrà aquest dijous, ja que els informes encara no estan acabats.  

Durant tot el dia de hui À Punt Mèdia ha intentat contactar amb Carlos Ortega, organitzador del festival, sense resultats. 

També et pot interessar

stats