El suport de Compromís a una moció del PP i Cs obri bretxes en l'Acord de Fadrell a Castelló

La formació taronja vota amb l'oposició a favor de convocar l'Assemblea General de Festes en menys de quinze dies.

VÍDEO | El suport de Compromís a una moció del PP i Cs obri bretxes en l\'Acord de Fadrell a Castelló

L'Acord de Fadrell, el pacte que signaren els grups PSPV, Podem-EUPV i Compromís per al govern de l'Ajuntament de Castelló, perilla per la posició a favor que ha adoptat la formació taronja davant d’una moció presentada per PP i Ciutadans en què s'insta l'òrgan municipal competent a convocar, en un termini no superior a quinze dies, l'Assemblea General de Festes. La moció pretén que l'òrgan puga votar la renovació d'una junta de festes.

És la conclusió a què s'ha arribat després que el portaveu del PSPV a l'Ajuntament, Omar Braina, haja explicat que consideren que aquesta decisió de Compromís "mina la confiança dins de l'equip de govern". Tot i això, criden a la calma i asseguren que "ara toca, amb serenitat, reflexionar i valorar el que ha passat i cap on volem anar".

En tot cas, Braina ha afirmat que la moció aprovada no té transcendència jurídica perquè no és competència legal del ple convocar l'Assemblea de Festes. Podem ha demanat responsabilitat i reforçar la coordinació dels socis de govern i ha instat a convocar una reunió urgent.

A la situació s'ha sumat també que l'aprovació de la moció ha arribat després que haja caigut una esmena a la totalitat presentada per PSPV i Podem-EUPV, que han votat en contra oposició i Compromís.

També et pot interessar

stats