Superdijous electoral a la Comunitat Valenciana

El xicotet comerç i la sostenibilitat marquen la jornada de campanya.

VÍDEO | Superdijous electoral a la Comunitat Valenciana

Política ambiental i sostenibilitat han centrat aquest dijous l'acte de campanya que el PSPV ha celebrat al Jardí Botànic de València. El canvi climàtic, asseguren els socialistes, és el major repte que tenim entre mans. En clau nacional, Pedro Sánchez ha presentat el PSOE com el partit que trencarà el bloqueig polític, frenarà la ultradreta i lluitarà per la conserva del medi ambient

A Benicàssim, la candidata del Partit Popular al Senat per Castelló, Salomé Pradas, ha recorregut el mercat de dijous com a mostra de suport als xicotets comerciants. Un escenari on els populars han denunciat l'infrafinançament que patix la Comunitat Valenciana i han proposat la implantació de la tarifa plana per als autònoms.

Per la seua banda, les ajudes a les mitjanes i xicotetes empreses han centrat el missatge de Ciutadans a les comarques del sud. Entre les propostes del seu programa, la reducció de l'impost de successions en 10 punts.

Des de Bilbao, Pablo Iglesias s'ha mostrat convençut que Unides Podem estarà més fort desprès del 10N perquè diu que la ciutadania votarà perquè es puga constituir un govern de tall progressista.

Vox va aplegar ahir els seus simpatitzants en un acte al Gran Teatre d'Alzira, a la Ribera Alta. Una trobada que va comptar amb la presència de José María Llanos, diputat de Vox a les Corts i Ignacio Gil Lázaro, cap de llista al Congrés per València. En la trobada van reiterar que Vox continuarà defenent la unitat d'Espanya.

El cap de llista de Més Compromís al Congrés per València, Joan Baldoví, ha reivindicat la importància del xicotet comerç i ha assegurat que és vital per a la vida de les ciutats i dels pobles.

La candidatura Per un Món més just planteja en el seu programa electoral polítiques econòmiques més solidaries on els Drets Humans tenen un paper fonamental.

Dins de la sèrie d'entrevistes als candidats i candidates valencianes amb representació parlamentària, aquest dijous ha visitat els estudis d'À Punt Belén Hoyo, candidata del Partit Popular al Congrés per València. El model autonòmic, les reivindicacions valencianes i la violència contra les dones són algunes de les qüestions que ha abordat.

També et pot interessar

stats