Soraya Sáenz de Santamaría s'incorpora al bufet Cuatrecasas

L’exvicepresidenta del govern presidit per Rajoy treballarà com a sòcia de l'àrea mercantil.

L’exvicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, treballarà en el despatx d'advocats Cuatrecasas
L’exvicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, treballarà en el despatx d'advocats Cuatrecasas / Pedro Puente Hoyos (Efe)

L’exvicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, treballarà en el despatx d'advocats Cuatrecasas com a sòcia de l'àrea mercantil. La política, advocada de l'Estat i membre del Consell d'Estat, formarà part del consell d'administració i s'incorpora a Cuatrecasas com a sòcia, segons ha informat el bufet.

Sáenz de Santamaría coordinarà un equip transversal i multidisciplinari integrat per experts que assessoren les empreses sobre compliment normatiu i gestió de riscos des de tots els enfocaments legals posibles.

"Estic encantada de tornar a exercir l'advocacia i de fer-ho al costat del magnífic equip de professionals de Cuatrecasas, de l'experiència dels quals espere continuar aprenent els pròxims anys", ha dit Sáenz de Santamaría, que des d'aquest dilluns ha représ la seua carrera professional.

Soraya Sáenz de Santamaría, de 47 anys, va ingressar en el Cos d'Advocats de l'Estat el 1999. Ha sigut vicepresidenta del Govern d'Espanya i ministra de la Presidència i per a les Administracions Territorials, a més de portaveu de l'executiu en el govern de Mariano Rajoy (PP). 

També et pot interessar

stats