Soler lliura els pressupostos per a 2019 al president de les Corts

Oltra i Soler presentaran els comptes públics, que seguiran la tramitació parlamentària.

Soler lliura els pressupostos per a 2019 al president de les Corts
Soler lliura els pressupostos per a 2019 al president de les Corts

El conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, ha lliurat els pressupostos per a 2019 al president de les Corts, Enric Morera.

El ple del Consell aprovarà aquest dimecres els pressupostos per a 2019, després de l’acord al qual van arribar els partits del Botànic ahir dimarts. La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra i el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, donaran detalls sobre el projecte de llei dels pressupostos, per a remetre’l a les Corts per a la seua tramitació parlamentària. 

PSPV, Compromís i Podem han signat un acord per a desenvolupar 15 lleis abans que acabe la legislatura, a més d’una sèrie de mesures “per a consolidar i aprofundir la tasca feta, per a millorar la vida de la gent”, segons el document fet públic aquest dimarts. 

A partir del 2 de novembre estan previstes les compareixences dels membres del Consell a les Corts per a explicar les principals línies estratègiques de cada departament. Segons el calendari previst, es preveu que l'aprovació definitiva dels comptes siga el 21 de desembre. 

També et pot interessar

stats