Soler defensa que és urgent accelerar el canvi de model econòmic

El conseller d’Hisenda presenta un decret llei amb mesures per suavitzar l’impacte de la crisi sobre les persones.

Vicent Soler, durant la compareixença a les Corts
Vicent Soler, durant la compareixença a les Corts / À Punt NTC

Vicent Soler, conseller d’Hisenda i Model Econòmic, ha defés davant la Diputació Permanent de les Corts que la crisi derivada de la Covid-19 ha demostrat que és “urgent i prioritari” accelerar el canvi de model econòmic cap a un altre “més estable i sostenible”, que siga capaç de superar millor els moments econòmics roïns.

Per això, la Conselleria d’Hisenda recull en un decret llei que ha presentat Soler en les Corts, entre altres, ajudes al sector agrari per crear canals telemàtics de venda per pal·liar la caiguda d’ingressos per la crisi, o per a projectes de recerca vinculats als recursos hídrics.

Soler, que ha comparegut a petició pròpia per a donar compte de la gestió del seu departament en la pandèmia, ha remarcat que la Generalitat treballa per ajudar a les persones en present a superar la crisi. Ha explicat també el treball que ha desenvolupat el Consell per mantindre l’activitat econòmica i minimitzar l’impacte del virus. El decret llei que ha presentat en el parlament recull les diverses mesures economicofinanceres que s’implementaran en aquest sentit.

També et pot interessar

stats