Els socialistes confien a liderar un nou govern de la Nau a València

La candidata a l'alcaldia, Sandra Gómez, fa el míting central acompanyada de Josep Borrell, cap de llista al Parlament Europeu.

Els socialistes confien a liderar un nou govern de la Nau a València
Els socialistes confien a liderar un nou govern de la Nau a València

La candidata del PSPV-PSOE a l'alcaldia de València, Sandra Gómez, ha tret pit dels últims anys en el govern municipal i ha defensat una ciutat "oberta i integradora" en l'acte central d'aquest diumenge. Gómez ha estat a la plaça de l'Ajuntament acompanyada pel cap de llista al Parlament Europeu, Josep Borrell, que ha presentat les propostes de cara al 26 de maig. 

Gómez s'ha mostrat confiada a ser la força més votada i a reeditar un nou govern de la Nau liderat pels socialistes. Entre les propostes del seu programa electoral, l'alcaldable ha destacat l'oferiment de places gratuïtes en escoletes per als xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys. També ha assegurat que prendrà mesures per a garantir el dret a una vivenda digna i s'ha compromés a traure 4.500 habitatges de protecció pública i de lloguer. 

"Un projecte d'unitat" per a la Unió Europea

Durant el míting, Borrell ha afirmat que la Unió Europea està "més amenaçada que mai" i ha proposat "un projecte d'unitat". El candidat socialista ha llançat les propostes de completar la integració de l'euro, avançar en fiscalitat i en la política agrària comuna.

Ábalos dona suport a Carlos González a Elx

El PSPV d’Elx ha celebrat el míting central de campanya amb la presència del secretari d'organització del PSOE, José Luis Ábalos, que ha volgut donar suport a Carlos González, alcalde d'Elx i candidat a la reelecció pel PSPV. González ha reclamat que els ajuntaments sanejats recuperen l'autonomia financera per a poder portar a terme polítiques socials.

D’altra banda, Ábalos també ha recordat que les eleccions es guanyen per la confiança i el treball ben fet i ha insistit que cal anar a votar perquè Elx continue sent socialista.

També et pot interessar

stats