El socialista Toni Gaspar repetirà com a president de la Diputació de València

La líder provincial del PSPV, Mercedes Caballero, proposarà el nom en l’executiva d’aquest dimecres.

El socialista Toni Gaspar
El socialista Toni Gaspar

La secretària general del PSPV en la província de València, Mercedes Caballero, proposarà a l’actual president de la Diputació de València en funcions i alcalde de Faura (el Camp de Morvedre), el socialista Toni Gaspar, com a candidat a la reelecció per a tornar a encapçalar la corporació provincial.

Caballero plantejarà formalment el nom en l’executiva del PSPV que se celebra aquest dimecres de vesprada i en el comité provincial que tindrà lloc després. Tot apunta que la iniciativa prosperarà i tindrà el suport dels dos òrgans. La responsable socialista ha comentat que en la decisió pesa l’experiència que Gaspar ha adquirit en la Diputació de València durant dos legislatures. De fet, assenyala que és l’únic diputat dels tretze que ha aconseguit el PSPV en les eleccions municipals del 26 de maig que ja hi era, i que la coneix per dins.

Aquest dilluns, Mercedes Caballero ha mantingut un altra reunió de treball amb els diputats provincials socialistes per a abordar el funcionament de la corporació provincial de cara a la legislatura que ara comença.

També et pot interessar

stats