El socialista Jesús Villar revalida el càrrec com a alcalde de Sant Vicent del Raspeig

L’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell també es constitueixen aquest divendres després d’ajornar els plens.

El socialista Jesús Villar ha revalidat el càrrec com a alcalde de Sant Vicent del Raspeig

El socialista Jesús Villar ha revalidat el càrrec com a alcalde de Sant Vicent del Raspeig, després que aquest divendres s’haja constituït, 20 dies després que la resta, l’ajuntament del municipi. El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana va donar la raó al PSOE en la disputa d’un regidor amb Unides Podem, i per això no s’havia pogut constituir fins ara.

En les últimes eleccions, el PSPV va ser la força més votada amb 10 regidors, que sumats als 3 dels que fins ara han sigut els seus socis de govern al consistori, Esquerra Unida i Compromís, els ha donat en el plenari d’aquest divendres els 13 regidors de la majoria absoluta. 

Tot i que ha donat el suport a la investidura, el que no està clar és si estes dues formacions entraran a formar part de l’equip de govern. De fet, Compromís ha anunciat que, després de consultar les seues bases setmana, no impedirà un govern d’esquerres, però no en formarà part. Esquerra Unida ho decidirà els pròxims dies.

Bonrepòs i Mirambell, aquesta vesprada

A Bonrepòs i Mirambell, a la comarca de l’Horta Nord, el ple de constitució de l’Ajuntament serà a les 20:00 hores. 

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) s’ha pronunciat sobre el recurs que havia interposat Compromís arran de l’adjudicació dels regidors de les eleccions municipals del 26 de maig. 

Després de la resolució, l’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell està format per 5 regidors del PSPV, 3 de Compromís i 3 del PP. La Diputació de València no s’ha pogut constituir fins a la resolució del TSJ.

També et pot interessar

stats