La socialista Eva Montesinos fa pública la seua candidatura a l'alcaldia d'Alacant

"Teníem un projecte a llarg termini que continuava després de la legislatura, i que ara hem de prosseguir"

Eva Montesinos, farà oficial la seua candidatura a l'alcaldia d'Alacant
Eva Montesinos, farà oficial la seua candidatura a l'alcaldia d'Alacant

La portaveu i regidora socialista a l'Ajuntament d'Alacant, Eva Montesinos, farà oficial la seua candidatura a l'alcaldia del consistori aquest divendres. Montesinos així ho ha confirmat en una entrevista en 'Les notícies del matí', en la ràdio d'À Punt Mèdia, el dia en què finalitza el termini per a presentar candidatures.

La regidora ha defés projecte polític per a la ciutat que va ser frustrat per la pèrdua de l'alcaldia per part del del grup socialista el passat abril: "Teníem un projecte a llarg termini que continuava després de la legislatura, i que ara hem de continuar".

Montesinos, qui ha recordat que la decisió estava presa des de feia mesos, ha aclarit que el procés de primàries s'ha ajornat fins a aquest divendres per tractar d'arribar a un consens dins dels representants del partit a la ciutat d'Alacant.

Tot i no haver aconseguit eixe consens, la socialista ha dit que es confia en l'aval de la militància: "El suport amb què comptem és el que ens dona la ferramenta democràtica que constitueix les primàries obertes, el suport de la militància i la gent del carrer".

Montesinos també ha fet referència a la seua fallida investidura després de l'eixida del govern d'Echávarri, a la qual s'ha referit com un "dia negre". "Va ser una situació que se n'ix d'allò que és normal. Una situació que mai havia d'haver passat", ha asseverat la portaveu del grup municipal.

També et pot interessar

stats