Setanta famílies de Peníscola intenten retardar que la Sareb els faça fora de casa

Afirmen que no són ocupes i que han pagat totes les mensualitats i els rebuts

Façana del Palau de Justícia de Vinarós / À Punt NTC

A Peníscola, al Baix Maestrat, 71 famílies hauran de desallotjar pròximament l’habitatge tot i haver pagat el lloguer, el rebut de la llum i de l'aigua, després que la Sareb haja embargat l'empresa propietària de les vivendes. Aquest dilluns s'han presentat al jutjat de Vinaròs per a intentar que es paralitze el procés perquè si no poden veure's en el carrer en qüestió de dies. 

A l'empresa que va comprar l'edifici l'ha embargada el conegut com banc roín, i el lloguer que han pagat religiosament no consta en cap lloc. En considerar que no són els inquilins legals, fa uns mesos, la Sareb els va reclamar el contracte, però tot i entregar-lo, ara diuen que aquesta documentació és insuficient. Per això han lliurat diversos rebuts de llum i aigua als jutjats de Vinaròs, amb l’esperança que servisca per a demostrar que són legalment inquilins d’aquestes vivendes i poder-se quedar, almenys, fins que se’ls acabe el contracte. 

Denuncien irregularitats en el procés, que els han enganyat i que fa anys que hi viuen pagant religiosament cada mes no només el lloguer sinó tots els rebuts. Afirmen que estan desesperats i volen mantindre la llar, però el temps corre en contra seua perquè la sentència, els han dit, és ferma i no cap recurs. 

També et pot interessar

stats