Set valencians s’integren en la direcció nacional de Podem

Pilar Lima, Esther Sanz, Txema Guijarro i Rita Bosaho repeteixen, mentre que s’hi incorporen tres nous companys.

El líder de Podem, Pablo Iglesias, a la dreta, amb altres càrrecs del partit en una imatge d’arxiu
El líder de Podem, Pablo Iglesias, a la dreta, amb altres càrrecs del partit en una imatge d’arxiu / Ricardo Rubio (Europa Press)

Set valencians s’han integrat en el consell ciutadà estatal de Podem. Quatre d’ells repeteixen, mentre que s’hi incorporen l’alacantina i directora general de Joventut en la vicepresidència d’Iglesias, María Teresa Pérez; el director de la Inspecció de Treball, Héctor Illueca; i la diputada nacional per Castelló Marisa Saavedra.

D’altra banda, la diputada autonòmica Pilar Lima és una de les que repeteixen en l’equip d’Iglesias. La valenciana va formar part de la direcció anterior, però va dimitir per a centrar-se en el càrrec autonòmic. No obstant això, els nous estatuts permeten compatibilitzar els dos càrrecs orgànics.

Lima és, amb Lidia Montero i Naiara Davó, una de les candidates a dirigir el partit a la Comunitat Valenciana.

Juntament amb Pilar Lima, altres dels qui repeteixen en la direcció de Podem són Esther Sanz, el diputat al Congrés per Alacant Txema Guijarro i la directora general d’Igualtat de Tracte i Diversitat Etnicoracial, Rita Bosaho.

La Tercera Assemblea Ciutadana d’aquesta formació va reelegir ahir dijous el líder de la formació, Pablo Iglesias, amb el 92,2% dels suports dels inscrits en la votació.

També et pot interessar

stats