Sessió de control al Congrés després de l’anunci del pla de transició a la 'nova normalitat'

L’executiu acaba d’aprovar el pla de transició cap a la nova normalitat.

Imatge d'arxiu del Congrés dels Diputats
Imatge d'arxiu del Congrés dels Diputats / À Punt NTC

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el seu executiu tornen aquest dimecres al Congrés per a sotmetre's a les preguntes de l'oposició una vegada que el Consell de Ministres ha aprovat aquest dimarts l'anomenat pla de transició cap a la 'nova normalitat', després de la crisi de la Covid-19.

La sessió començarà amb les 15 preguntes que han registrat els grups parlamentaris, de les quals tres estan dirigides al president del govern espanyol, Pedro Sánchez; una al vicepresident segon i ministre de Drets Socials i Agenda 2030, Pablo Iglesias; dues a la vicepresidenta quarta i ministra per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, Teresa Ribera; una al ministre de Justícia, Juan Carlos Campo; una a la ministra d'Hisenda i portaveu del govern, María Jesús Montero; dues al ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska; dues a la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto; dues al ministre de Sanitat, Salvador Illa, i una a la vicepresidenta tercera i ministra d'Afers Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño.

A continuació, es debatran les dues interpel·lacions urgents registrades. La primera, del Grup Parlamentari Plural, a la vicepresidenta tercera del govern i ministra d'Afers Econòmics i Transformació Digital, perquè expose les mesures que preveu el govern espanyol per a garantir una eixida social i justa a la crisi econòmica després de la pandèmia de la Covid-19.

La segona, del Grup Parlamentari Vox, perquè l’executiu explique les mesures que ha adoptat i que adoptarà per a protegir la població de major edat.

També et pot interessar

stats