Serveis socials, agricultura i educació centren els discursos de les candidatures municipals en el primer dijous de camp

Els candidats de les diferents formacions han visitat els mercats dels barris per demanar el vot.

VÍDEO | Serveis socials, agricultura i educació centren els discursos de les candidatures municipals en el primer dijous de camp

El Partit Popular de Castelló ha presentat aquest dijous el seu programa en serveis socials, en una trobada amb l’associació Cocemfe d’ajuda a persones amb discapacitat, on ha volgut conéixer les necessitats de les persones amb discapacitats físiques.

Les candidates socialistes a l'Ajuntament de València i al Parlament Europeu, Sandra Gómez i Inmaculada Rodríguez-Piñero, acompanyades del president de la Generalitat en funcions, Ximo Puig, han visitat aquest dijous la seu de la UGT del País Valencià. En aquesta trobada s'han reunit amb el secretari general del sindicat, Ismael Sáez, i amb diversos afiliats i afiliades. 

El camp d’Elx ha centrat l’atenció de l’eurodiputat i candidat a la reelecció per Compromís, Jordi Sebastià, que ha visitat els conreus de meló dels Carrissars i la magrana mollar d’Elx. Sebastià s’ha compromés a continuar lluitant perquè la magrana mollar d’Elx, amb denominació d’origen, obtinga fons europeus superant el veto rus que pateix actualment.

El candidat de Ciutadans a l’alcaldia de València, Fernando Giner, ha visitat el Cabanyal per a constatar el que ell ha qualificat de promeses incomplides per part del govern de la Nau. Giner ha acusat el tripartit de no haver fet “absolutament res” a la zona.

La candidata d’Unides Podem-Esquerra Unida a l’Ajuntament de València, María Oliver, ha assegurat que treballaran per a evitar la segregació de l’alumnat per diferències econòmiques a les escoles.

També et pot interessar

stats