El Servef canvia de nom i logotip per a evolucionar

Labora serà la nova marca i la renovació en aquest organisme és total.

El secretari d'Ocupació, Enric Nomdedéu, durant una roda de premsa
El secretari d'Ocupació, Enric Nomdedéu, durant una roda de premsa / Europa Press

El Servef, organisme d'ocupació i formació a la Comunitat Valenciana, remodela la seua imatge i es converteix en Labora. Amb un nom nou i una imatge corporativa diferent, el Consell desitja remodelar el seu servei per a fer-lo més accessible. Tot açò ha sigut possible gràcies a un procés participatiu en què més de 1.000 persones i més de 100 empreses van opinar sobre com millorar el Servef. Per això, el Servef es converteix en un òrgan més transparent al servei de la ciutadania, segons paraules d'Enric Nomdedéu, secretari d'Ocupació, en un acte on van comparéixer Ximo Puig, el conseller d'Economia, Rafael Climent, i la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra. 

Climent ha destacat que les estadístiques de contractació han millorat des que està el govern del Botànic, ja que s'ha arribat a augmentar fins al 2,4% les contractacions anuals. També s'ha criticat la gestió del Servef per part del PPCV quan governava, i va ser sancionat per la Unió Europea per no utilitzar les subvencions del Fons de Garantia Juvenil. Les iniciatives que s'han posat en marxa, com Avalem Joves, pla integral de formació i ocupació per als joves; o Avalem Experiència, destinada a persones desocupades majors de 30 anys, formen part del canvi de direcció que ha donat aquest organisme. 

D'altra banda, Ximo Puig ha respost les preguntes relacionades amb la planta de Ford ubicada a Almussafes, i assegura que és de les més o la més competitiva a Europa, per la qual cosa espera que l'empresa prenga les decisions adequades. 

També et pot interessar

stats