El Senat es prepara per al seu ple més insòlit

A la sessió hauria de comparéixer Pedro Sánchez, que ja ha anunciat que no hi assistirà.

El Senat es prepara per al seu ple més insòlit
El Senat es prepara per al seu ple més insòlit

Excepte sorpresa d'última hora, el Senat celebrarà aquest dijous el seu ple més insòlit. Una sessió convocada perquè comparega el cap del govern espanyol, Pedro Sánchez, qui ja ha assegurat que no hi assistirà. D’aquesta manera, el ple derivarà en un atípic debat entre portaveus en absència del cap de l’executiu espanyol.

El vicepresident de la cambra alta, Pedro Sanz, ha recordat que Sánchez ha de comparéixer, encara que li resulte "incòmode" parlar a un Senat dominat per la majoria absoluta del Partit Popular.

Així, Pedro Sánchez estarà a la cimera de Davos, a Suïssa, mentre el Senat obrirà de forma extraordinària el seu hemicicle per a rebre-li i escoltar les seues explicacions.

Davant aquesta situació, el PP ha reclamat explicacions sobre la cimera bilateral que Sánchez va mantindre a Barcelona amb el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, al desembre. Ha demanat que detalle les "concessions" que va fer i el document amb les 21 exigències que li va entregar el president català.

També et pot interessar

stats