Segueix en directe la intervenció de Ximo Puig en el comité nacional del PSPV

Està previst que en aquesta cimera dels socialistes valencians s'albire el futur pròxim de la formació i del seu actual secretari general

Intervenció de Ximo Puig durant el Comité Nacional del PSPV
Intervenció de Ximo Puig durant el Comité Nacional del PSPV / PSPV

Aquest dissabte el PSPV-PSOE celebra el comité nacional, el màxim òrgan de decisió del partit entre congressos, que es reuneix per primera vegada després de les eleccions autonòmiques del 28 de maig, on està previst que s’analitzen els resultats i s’albire el futur pròxim de la formació i del seu actual secretari general, Ximo Puig.

"Cada etapa té la seua dinàmica, i crec que estem en un moment en el qual es necessiten nous vents, nous canvis i nous lideratges", va avançar aquest divendres el mateix Puig en declaracions als mitjans de comunicació des de la seu de la UGT-PV. Una afirmació que ha generat expectació perquè s'entén com la confirmació que Puig farà hui un pas arrere en la cúpula socialista. De fet, l'expresident de la Generalitat va apuntar també que en el comité nacional del PSPV d'aquest dissabte "començarà una nova etapa" i ell "no serà mai un obstacle", sinó que ajudarà a trobar "la millor solució possible".

També et pot interessar

stats