Segona sessió del debat d'investidura després de l'acord per a un nou Botànic

El ple continua amb la intervenció dels síndics dels grups polítics i la votació de la investidura.

Segona sessió del debat d\'investidura després de l\'acord per a un nou Botànic
Segona sessió del debat d'investidura després de l'acord per a un nou Botànic
13 de juny 2019 - 08:30

24 hores després del discurs del candidat a la presidència de la Generalitat, Ximo Puig, i de suspendre la sessió Enric Morera, les Corts reprenen aquest dijous el ple del debat d'investidura.

Per tant, a les 10:00 hores el ple continuarà amb la intervenció dels síndics dels grups polítics. La primera serà la síndica del PP, Isabel Bonig i, a continuació, el síndic de Ciutadans, Toni Cantó. Després serà el torn per a Fran Ferri, de Compromís, Ana Vega, de Vox, i Antonio Estañ, d'Unides Podem. El PSPV serà qui tancarà, la ronda si ho considera oportú.

A més, Puig, disposa de torn de rèplica per a respondre a tots els síndics, encara que també pot optar per una única intervenció.

El ple conclourà amb la votació de la investidura, que permetrà a Puig reeditar el càrrec com a president de la Generalitat, amb els vots del PSPV, Compromís i Unides Podem-Esquerra Unida, després de l’acord que han assolit sobre la botzina, i que han signat aquest dimecres a la sala Felip II del castell de Santa Bàrbera d'Alacant.

El pas següent serà la presa de possessió de Puig, aquest diumenge a les Corts.

També et pot interessar

stats