Segona jornada de la convenció del PP amb la vista posada en les eleccions de maig

Està prevista la intervenció d’Aznar, qui centrarà la seua xarrada en el trenta aniversari del partit.

EFE
EFE / J.J. Guillén

Després d’una jornada marcada per les declaracions de l’expresident del govern espanyol, Mariano Rajoy, en què demanava al Partit Popular “no tindre por a res”, comença la segona sessió de la convenció nacional del partit. 

Durant aquest dissabte s’abordaran totes les matèries que solen incloure’s en un programa electoral. A més, està prevista la intervenció de l’expresident de l’executiu espanyol José María Aznar, qui, com també ha fet Rajoy, se centrarà en el trenta aniversari del PP. 

Una altra intervenció destacada serà la del Premi Nobel de Literatura, Mario Vargas Llosa, qui també ha participat anteriorment en actes de Ciutadans, i que parlarà de la societat oberta i dels seus enemics. 

Pablo Casado serà l’encarregat de clausurar aquesta convenció diumenge, en què el PP vol presentar-se amb una cara renovada, incloent-hi una nova versió de l'himne i xicotets canvis en el seu logo, amb una nova marca denominada "populars" i un figura amb forma de cor amb els colors de la bandera espanyola. 

La convenció va ser anunciada com la del "rearmament ideològic", però no conclourà amb cap document polític. A més, parteix amb el doble repte de posar en valor el canvi aconseguit a Andalusia i, alhora, marcar les distàncies amb Vox i Ciutadans.

També et pot interessar

stats