El sector turístic d’Alacant s’organitza per possibles incidències de la Covid-19

El Patronat Municipal de Turisme articula des d’ara els canals oficials de comunicació amb els agents del sector.

L’Ajuntament d’Alacant ha convocat tots els agents turístics per a analitzar la situació
L’Ajuntament d’Alacant ha convocat tots els agents turístics per a analitzar la situació / @alicanteayto.

Davant d’una hipotètica incidència del coronavirus, el sector turístic d’Alacant pren mesures preventives. L’Ajuntament d’Alacant ha convocat tots els agents turístics per a analitzar la situació, que fins ara és de normalitat, però que podria alterar-se en qualsevol moment.

En la trobada s’han establit canals directes de comunicació entre el Patronat Municipal de Turisme i tots els agents per a resoldre dubtes o analitzar incidències. En aquest sentit, l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha apel·lat a la responsabilitat de tots per a no difondre rumors i ajustar-se a aquestes vies oficials de comunicació.

Per la seua banda, els hotels reconeixen cancel·lacions per aquesta causa, però diuen que és prompte per a avançar què passarà en Setmana Santa. També temen la possible cancel·lació de tres congressos mèdics, previstos a la ciutat en les pròximes setmanes.

La presidenta de l’Associació d’Hotels d’Alacant, Victoria Puche, ha recordat que a Alacant no hi ha de moment cap afectat pel coronavirus i ha destacat que la ciutat té un clima que no afavoreix que es desenvolupe.

Des del sector diuen que no poden avançar, de moment, la incidència que aquest episodi tindrà en les reserves de Setmana Santa.

També et pot interessar

stats