El secretari general del PP també farà pública la seua tesi doctoral

Teodoro García Egea permetrà, a més, que en el repositori digital li puguen aplicar el programa antiplagi que es decidisca.

El secretari general del PP, en una imatge d'arxiu
El secretari general del PP, en una imatge d'arxiu / Congrés dels Diputats

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha donat orde a la Universitat Politècnica de Cartagena perquè faça pública la seua tesi doctoral. A més, permetrà que en el repositori digital li puguen aplicar el programa antiplagi que es decidisca.

García Egea va llegir la tesi amb el títol Anàlisi, descodificació i classificació del senyal EEG en entorns tridimensionals, al desembre de 2015.

La decisió de publicar-la es produeix arran de la polèmica sobre la tesi del president del govern, Pedro Sánchez, que va decidir publicar-la després d’haver sigut acusat de presumpte plagi.

PP i Ciutadans han registrat una petició de compareixença conjunta perquè Sánchez informe en el ple del Congrés de les “versions contradictòries” en relació amb la seua tesi després de les informacions publicades en diversos mitjans. García Egea mateix va defendre públicament aquesta sol·licitud, que aquest dimarts es debatrà en la mesa i junta de portaveus del Congrés.

També et pot interessar

stats