Santos Cerdán: "Respectarem el que la militància valenciana decidisca"

Els socialistes de la província d'Alacant fan el sopar de Nadal a Elx amb la presència del secretari d'organització del PSOE i de Ximo Puig

El PSPV de la província d'Alacant reuneix la militància a Elx per a celebrar el seu sopar de Nadal
El PSPV de la província d'Alacant reuneix la militància a Elx per al sopar de Nadal / PSPV-PSOE Alacant

El PSPV-PSOE de la província d'Alacant ha reunit aquest dissabte a la nit a Elx més de 500 militants en el sopar de Nadal. Un acte que, aquest any, ha comptat amb la presència del secretari d'organització del PSOE, Santos Cerdán, del secretari general del PSPV, Ximo Puig, i també del secretari provincial del PSPV d'Alacant, Alejandro Soler.

“Davant dels nous reptes del PSPV, respectarem el que la militància valenciana decidisca", ha assegurat Cerdán. Una idea que ja havia dit dissabte de matí en el comité nacional del PSPV a València, en el qual Ximo Puig va anunciar formalment que deixaria la secretaria general del PSPV després de la celebració d'un congrés extraordinari del partit que tindrà lloc durant el primer trimestre del 2024.

El clau estatal, el número tres de Ferraz ha afirmat que la ciutadania espanyola "va dir no a un govern de dreta i ultradreta, un govern de l'odi" i que ara el país s'encamina cap a "quatre anys més d'estabilitat, de convivència i de progrés, amb el govern de Pedro Sánchez, perquè la veritable amenaça és el discurs d'odi de la ultradreta i de retallada de drets”.

Així les coses, Santos Cerdán ha insistit que en aquesta legislatura "hi ha molts desafiaments per davant", però que el treball previ dels darrers quatre anys ha sigut "robust perquè creixem i creixerem el 2024". "Els nostres nivells són de rècord. Amb qualitat laboral, amb dos milions més de treballadors, ens hem dedicat en cos i ànima a ajudar els vulnerables i a construir la convivència”, ha conclòs.

Per la seua part, el secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha aprofitat l'ocasió per a donar les gràcies perquè, segons ha dit, "junts hem canviat la Comunitat Valenciana i hem posat en marxa un projecte que perdurarà". I ha afegit: "L'aritmètica no ens ha deixat continuar governant. Combatrem seguint les regles.”

El secretari provincial dels socialistes alacantins ha volgut donar les gràcies a Cerdán per la tasca de negociador dels suports necessaris perquè Pedro Sánchez fora investit novament president del govern espanyol. "Des del PSOE agraïm el diàleg i, finalment, haver arribat a acords que portaran Espanya a continuar en el camí dels valors socials que ens identifiquen com a partit”.

“L'agenda social amb un govern socialista és la nostra senya d'identitat. La pujada de les pensions, el salari mínim, els contractes indefinits. Els joves estan en el focus de les polítiques socialistes. Treballarem també per a les famílies”, ha concretat Alejandro Soler.

També et pot interessar

stats