Sanguino: "Soc conegut per ser una persona d'esquerres i integradora"

El candidat a l'alcaldia d'Alacant concedeix a 'Les notícies del matí' la primera entrevista des que se n'ha fet públic el nomenament.

VÍDEO | Sanguino: \"Soc conegut per ser una persona d\'esquerres i integradora\"

L'equip d'À Punt ha parlat en directe amb Francesc Sanguino, en la primera entrevista que ha concedit a un mitjà de comunicació des que s'ha fet públic que serà el candidat socialista a l'alcaldia d'Alacant.

El seu projecte és "tindre sentit de comunitat" en un moment en què "hem d'ampliar les fronteres de qualsevol partit". Qüestionat per si es planteja aglutinar altres moviments o partits polítics, Sanguino ha destacat que han de ser cautes i esperar a saber "què és el que vol la ciutadania".

El candidat, fins ara director del Teatre Principal d'Alacant, elegit per Guanyar i membre del Consell Valencià de Cultura a proposta de Podem, encapçala la llista com a independent. "Jo soc conegut per ser una persona d'esquerres i integradora, i perquè compte amb tots", ha emfatitzat.

Sobre la crisi entre els tres candidats del partit socialista d'Alacant per unes primàries que finalment no es van realitzar, Sanguino ha manifestat que no n'està informat i que es manté al marge. "Jo estic preocupat per les crisis que hi ha a la meua ciutat", ha expressat, a més d'afegir que es troben davant un repte "molt gran" per a l'esquerra. 

Així, el PSPV aposta per un independent per a encapçalar la seua llista en l’Ajuntament d’Alacant, després d’un complex procés de primàries que es va haver de suspendre per falta de consens. “El PSPV ha fet un exercici de canvi i congregació”, ha resumit. També ha assegurat que la iniciativa va ser del president de la Generalitat Ximo Puig, que tot està ratificat per les “altes esferes” del partit i que té el suport de l’agrupació alacantina.

També et pot interessar

stats