Sanguino assegura que l’avançament electoral donarà més visibilitat a la Comunitat Valenciana

El candidat socialista a Alacant confia en les possibilitats del PSPV per a guanyar l'alcaldia de la ciutat i nega qualsevol tipus de trencament en la formació.

Francesc Sanguino en 'À Punt Notícies matí'
Francesc Sanguino en 'À Punt Notícies matí'

Donarà més visibilitat a la Comunitat Valenciana i també a Alacant. L’avançament electoral serà positiu per a la ciutadania valenciana. És la tesi que ha exposat en À Punt Notícies matí el candidat socialista a l’alcaldia d’Alacant, Francesc Sanguino, que confia que hi haja mobilització de l’electorat i que es guanye protagonisme. “L’avançament un mes no té importància”, ha assegurat.

Després d’imposar-se en les primàries a Eva Montesinos i Pepe Asensi, el dramaturg lluitarà perquè hi haja un canvi de vot a la ciutat. “Nosaltres liderem el bloc d’esquerra”, ha afirmat, afegint que, en cas de necessitar pactar amb altres forces polítiques després de les eleccions ho farà amb les agrupacions que “posen per davant Alacant”. Això sí, Sanguino no s’ha volgut pronunciar sobre la configuració de les llistes: “Decidirà la militància”, ha indicat.

Sanguino es mostra confiat en les seues possibilitats, així com de l’estat del partit socialista. “Estem units. El PSOE està en el seu millor moment”, ha assegurat, negant qualsevol tipus de trencament en la formació alacantina després de les primàries. “Som companyes i companys i el més important és la democràcia”. Entre els seus principals reptes, garantir l’ocupació i establir les bases d’una “bona convivència”. “Anirem barri per barri per a garantir els serveis mínims”, ha assegurat.

També et pot interessar

stats