Sandra Gómez registra la seua precandidatura a les primàries per a l'alcaldia a València

La secretària general del PSPV de la ciutat de València ha assenyalat que es presenta amb un projecte clar, feminista i valencianista.

Sandra Gómez presenta la seua precandidatura a l'alcaldia de la ciutat de València
Sandra Gómez presenta la seua precandidatura a l'alcaldia de la ciutat de València / Europa Press

La secretària general del PSPV-PSOE a la ciutat de València i portaveu socialista en l'ajuntament, Sandra Gómez, ha sigut la primera del seu partit que ha registrat la seua precandidatura a les primàries socialistes per a ser candidata a l'alcaldia de València. 

Acompanyada d'una trentena de militants, Gómez ha assenyalat que es presenta amb un projecte clar, feminista i valencianista que "parla de València". Gómez ha remarcat que la seua voluntat és fer i parlar de "d'aquella política que realment canvia la vida de les persones i crea model i projecte de ciutat".

Preguntada sobre el seu company Jorge Rodríguez, a qui Ferraz impedeix presentar-se com a candidat a l'alcaldia pel PSPV, Gómez no ha volgut pronunciar-se "Ontinyent no entra ni en les primàries ni el debat de les primàries de la ciutat de València" i ha afegit que preferix centrar-se en el seu projecte polític.

També et pot interessar

stats