Sandra Gómez: “No em preocupa Vox, sinó que el PP estiga assumint el seu discurs”

La candidata del PSPV a l’alcaldia de València espera que tots els partits “reflexionen” abans de votar els pressupostos generals de l’Estat.

Sandra Gómez en 'À Punt Notícies matí'
Sandra Gómez en 'À Punt Notícies matí'

El dia de hui exemplifica la situació que viu Espanya, un país pendent de si s’aproven o no els pressupostos generals de l’Estat amb l’horitzó d’una possible convocatòria electoral imminent. Així ho creu la secretària general del PSPV-PSOE a la ciutat de València i candidata a l’alcaldia de la ciutat, Sandra Gómez, que en declaracions a À Punt Notícies matí ha assegurat que “mentre Pedro Sánchez parla de política, altres apel·len a les emocions i a les banderes”.

Gómez ha convidat els partits que tenen en la seua mà l’aprovació o no dels pressupostos que “reflexionen” perquè, segons ha assenyalat, es tracta d’uns comptes que “porten moltes millores”, com ara un 10% d’inversions per a la Comunitat Valenciana. La candidata a l’alcaldia de València ha assegurat que des de determinats sectors s’està “alimentant la polarització política”, i ha indicat que no li preocupa Vox, sinó que “el PP està assumint el seu discurs”.

La secretària general dels socialistes a la capital del Túria ha lamentat fets com ara l’atac a la tomba de Pablo Iglesias, i considera que “la dreta hauria de reflexionar sobre el seu discurs; s’estan trencant els mínims de convivència”. També ha defensat la posició del seu partit en la qüestió catalana. “La política s’ha de resoldre amb política”. Així mateix, Gómez ha demanat “prudència” i “respecte” cap al juí del procés, indicant que “és una qüestió complexa” i que caldrà esperar a veure com es desenvolupa l’acció de la justícia.

Una ciutat “de cine”

La candidata socialista a l’alcaldia de València ha defensat el projecte del seu partit per a la ciutat, un pla on “compta la gent”. Gómez ha defensat el pacte de govern a l’Ajuntament de València i ha assegurat que si haguera de tornar a pactar, ho faria amb les forces d’esquerres. Tanmateix, ha comentat que ella es presenta “per a pactar amb València i la seua ciutadania”. 

Finalment, l'actual tinent d'alcalde ha defensat la posició de la ciutat per a acollir els premis Goya. “València s’ha convertit en una ciutat de cine”, ha assegurat.

També et pot interessar

stats