Sandra Gómez ja és candidata del PSPV a l'alcaldia de València

Paul de Quant retira en l'últim moment la seua candidatura i no es realitzarà procés de primàries.

Sandra Gómez
Sandra Gómez / À Punt (arxiu)

Sandra Gómez serà la candidata del PSPV a l'alcaldia de València. Anit s'acabà el termini per a presentar-se a les primàries del partit i la de l'actual primera tinent d'alcalde ha sigut l'única candidatura. Gómez s'ha mostrat satisfeta d'haver aconseguit la unitat per al seu projecte polític, que ha qualificat de valencianista, d'esquerres i feminista.

La regidora ha de presentar ara els avals necessaris per a la seua candidatura, que pretén fer de València "una ciutat més valenta, més justa, amb menys desigualtats i més oportunitats".

El PSPV no celebrarà primàries a València després de la retirada en l'últim moment de l'altre candidat. Paul de Quant, que s'havia presentat per a enfrontar-se a ella en primàries. Així, finalment no se celebrarà aquest procés. El PSPV anava a celebrar primàries en 9 dels 65 municipis de més de 20.000 habitants, entre ells València, on s'havien presentat dos candidats.

València no celebrarà primàries però sí que se celebraran en els municipis de Torrevella, la Vila Joiosa, Calp, el Campello, Villena, Alfalfar, Manises i Sueca.

A les 20.00 hores d'aquest divendres es va tancar el termini per a la presentació de les candidatures i ara s'obri un període fins al pròxim dia 5 d'octubre, perquè en presenten els avals.

També et pot interessar

stats