Sandra Gómez denuncia comentaris masclistes i homòfobs de regidors del PP

La portaveu socialista a l'Ajuntament de València ha exigit a Català i a Bonig que es pronuncien al respecte.

VÍDEO | Sandra Gómez denuncia comentaris masclistes i homòfobs de regidors del PP

La portaveu socialista a l'Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha denunciat comentaris "masclistes" i "homòfobs" de regidors del PP que va captar un micròfon obert en el ple d'ahir i ha exigit a la candidata del PP a l'alcaldia, María José Català, i a la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, que es pronuncien al respecte.

Gómez ha compartit en xarxes socials el vídeo amb la transcripció de la conversa captada en el ple, en el qual es veu a un grup de regidors populars dient, mentre ella presidia, "ok, ai, que moderna sóc, jo sóc molt moderna" i "li ha faltat, com els vídeos eixos del maricó". L'últim regidor a intervenir va ser Felix Crespo i la conversa va quedar enregistrada en el canal de la Generalitat.

La portaveu, que és també candidata a l'alcaldia pel PSPV, ha afegit que "hi ha polítics que quan els lleven les càmeres i els micròfons es veu com són realment: masclistes i homòfobs" i ha demanat a Català i Bonig que "diguen si també els riuen les gràcies als regidors i regidores del seu grup".

També et pot interessar

stats