Sandra Gómez: “La decisió de no reunir-nos ha sigut de Ribó, no meua”

La cap de llista dels socialistes a l’Ajuntament de València demana a Compromís que aclarisquen “quines són les seues veritables intencions” en el consistori.

La cap de llista dels socialistes a l'Ajuntament de València, Sandra Gómez
La cap de llista dels socialistes a l'Ajuntament de València, Sandra Gómez

La decisió de no reunir-se hui Compromís i PSPV per a negociar un nou govern de la Nau l’ha presa Compromís, no els socialistes. Així ho ha assenyalat en Les notícies del matí la cap de llista del PSPV a l’Ajuntament de València, Sandra Gómez. “La decisió de no reunir-nos ha sigut de Ribó, no meua”, ha assegurat, i ha afegit després  “no entendre” aquesta decisió “per a parlar abans amb el PP”.

“És una postura difícil d’entendre i d’explicar als votants, perquè han optat per un govern de progrés”, ha assegurat. Així mateix, Sandra Gómez ha afirmat no haver rebut cap telefonada de Ribó des d’aquest fet i ha demanat a Compromís que aclarisca la seua posició. “Volem que es comence a parlar del què i no del com o del qui, com està passant”, ha assegurat. 

A pesar d’això, la cap de llista socialista ha afirmat que les negociacions continuen obertes, malgrat que en el PSPV "s’han alçat de la taula i ens han deixat a soles”. Sandra Gómez aposta per un govern progressista a la ciutat, que continue aprofundint en les polítiques del canvi, perquè l’Ajuntament “és l’espai dels valencians i les valencianes”. En aquest sentit espera que es puguen iniciar les negociacions el més prompte possible.

També et pot interessar

stats