Sandra Gómez es compromet a rehabilitar el Cabanyal i accelerar la integració de Natzaret

La candidata del PSPV-PSOE a l'alcaldia de València ha visitat els barris marítims.

La candidata socialista a l'alcaldia de València, Sandra Gómez, acompanyada pel president de la Generalitat Ximo Puig i l'expresident Lerma
La candidata socialista a l'alcaldia de València, Sandra Gómez, acompanyada pel president de la Generalitat Ximo Puig i l'expresident Lerma

La candidata socialista a l'alcaldia de València, Sandra Gómez, s'ha reunit aquest dijous amb col·lectius i representants dels barris marítims. L'alcaldable s'ha compromés a aprovar la rehabilitació i el desenvolupament dels barris del Cabanyal i del Grau, i convertir la Marina en un espai d'innovació. També vol facilitar la integració del barri de Natzaret accelerant els treballs de desenvolupament del parc de la desembocadura del riu Túria.

"Vull comprometre'm amb la rehabilitació del Cabanyal, desenvolupant i activant el Pla del Cabanyal, i a través d'iniciatives tan importants com les que hem aprovat aquesta setmana, amb els 8 milions del pla ARRU que la Generalitat i l'Ajuntament han invertit en la rehabilitació de cases del barri", ha afirmat des del districte mariner la candidata socialista. 

Sandra Gómez ha fet la visita als barris costaners de la ciutat de València en companyia del president de la Generalitat, Ximo Puig, i de l'expresident Joan Lerma.

També et pot interessar

stats